Välmående i vardagen - det som är viktigt för mig, vill jag dela med Dig!

Massage skapar balans.

Hur ser din livssituation ut? Jobbar du hemifrån utan ergonomiskt anpassade möbler, upplever du stela och spända muskler i nacke, axlar och ländrygg? Är det en utmaning att slappna av och kunna somna om kvällen?

Jag erbjuder Yogamassage (90 minuter) och en massage mer anpassad efter dina möjligheter att stretcha (50 minuter).  

I en behandling ingår oljemassage som når de djupare bindvävsstrukturerna, assisterande stretch som utförs i dialog mellan terapeut och klient, och behandlingen avslutas, i vanliga fall, med en avslappnande ansikts- och huvudmassage.
Yogamassage och stretching är välgörande för dig som har t.ex. stel rygg- och nacke, känner av ischias, huvudvärk, besvär från skuldror, höfter, knän och fotleder samt har stress- och sömnproblem.
Behandlingen utförs på en madrass på golvet och anpassas utifrån klientens förutsättningar.

I alla möten utgår jag från FHM rekommendationer och iakttar noggrannhet kring hygien och ingen behandling sker om någon av oss känner minska lilla symptom.


Unna dig en massage!

Behöver du ha en mer djupgående massage som bidrar till en större cirkulation och energiflöde? Behöver du stretcha ut kort bindväv som påverkar din hållning och skapar muskelvärk?      
De stretchar som utförs anpassas och sker i dialog mellan terapeut och klient.
Boka en komplett Yogamassage (90 minuter)
Pris: 900 kr.

Du kan även boka en massage som är mer anpassad efter dina möjligheter att utföra stretchar.  
Behandlingen är anpassad utifrån dina förutsättningar. Vilket innebär att jag utformar massagen i dialog med dig.

Behandlingen (50 minuter)

Pris: 600kr.

I alla möten utgår jag från FHM rekommendationer och iakttar noggrannhet kring hygien och ingen behandling sker om någon av oss känner minska lilla symptom.


För bästa effekt, hur ofta kan du boka?
För att massagen ska integreras i kroppen 
rekommenderas att boka de tre första behandlingarna
inom tre veckor.

Klicka för info om Kroppsterapeuterna.

Yoga och massage i en välgörande kombination -

som balanserar kroppen inifrån och ut!

25 februari 2018 skrev jag det här -
Hemma igen efter en helg fylld med yogamassage. Vi har praktiserat och själva fått ta del av djupgående massage, öppnat upp och skapat större rörlighet och cirkulation med hjälp av olika stretchpositioner.


Jag har blivit rakare och mer smidig, det är en skön känsla att få mjuka upp stela höfter och att få sträcka kort muskulaktur. Nacken och axlarna har också fått sitt.

Nu kan jag stolt konstatera att jag är Yogamassör!                                      Ett stort tack till Johan Westman och Vandana Jain som så professionellt förmedlat och inspirerat oss att utveckla denna helhetsmetod med fokus på hela kroppen!


Boka en massagetid!                      Kontakta mig på 073-201 52 75