Välmående i vardagen -

det som är viktigt för oss, vill vi dela med Dig!

Välkommen till oss på SannYoga

Östra Kyrkogatan 30 i Nyköping.  
Vår  önskan och mål - Hälsa och Glädje!

Vi på SannYoga! 

På SannYoga finns något för alla. - Alla åldrar, alla kroppstyper, alla tidpunkter i livet och alla olika rörelseförmågor.

Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi tar emot dig med öppna armar och en ödmjuk inställning till att vi alla är olika och har olika behov.

Vi på SannYoga ser fram emot att ta hand om Dig!

Klicka på fotografierna nedan för mer inspiration.  

Christina Liedberg -  Diplomerad andnings-och avspänningspedagog, dansinstruktör och samtalscoach.

Christina erbjuder Frigörande Andning i grupp och enskilt, samt Coachande samtal här på Sannyoga.  Tillsammans utforskar vi möjligheter för dig att hitta din riktning, öka flödet av livsenergi och finna inre frid.

Kontakt: vaviva.nu@gmail.com, 

073-7136491, webbsida vaviva.nu

Gabriella Valis -  Internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och lärare på Oxelöskolan.

Gabriella leder Kundaliniyoga med fokuset på vårt chakrasystem och Morgonsadhana vissa lördagar. För Gabriella är yogan en fantastisk resa som ger henne så mycket.  Hon vill förmedla vidare sina kunskaper om och de personliga erfarenheter som Kundaliniyogan bidrar till. 

Varmt välkommen till en spännande, vibrerande och balanserande hösttermin.
Kontakt: 070-444 62 80

Susann Wass - – Kundaliniyoga och Medicinskyoga instruktör samt diplomerad yogamassageterapeut.

Susann erbjuder ett brett utbud av pass och behandlingar.   Kundaliniyoga för yttre och inre balans,  Slings/fasciapass  med fokus på medveten stretch,  Yogamassage som ger ökad rörlighet, cirkulation och avslappning och rofylld, lugnande  Ayurvedisk helkroppsmassage 

Susann håller även i lekfull Familjeyoga med sagotema och workshops för pedagoger utifrån den egna boken Yoga i sagans värld


Kontakt: 073-201 52 75, susann.w8@gmail.com

Lilja Hejdenberg -  dans och yogainstruktör.

Lilja jobbar med feminina, mjuka klasser där fokus ligger på hur det känns, inte hur det ser ut. Det viktigaste är att det som behöver uttryckas får komma fram, för att på så sätt släppa kritik och skam.

Lilja driver ”Palla va Perfekt” en plattform för att skapa ett tryggt och peppande sammanhang för tjejer och kvinnor i alla åldrar. Med hjälp av dans, yoga och samtal läker deltagarna relationen till sig själva och sina kroppar för att bygga upp en långsiktig hälsa för livet!      
Kontakt: 070-564 27 75,  pallavaperfekt@gmail.com

Anna Wåhlström - Diplomerad yinyogainstruktör

Anna leder Yinyoga i mixad grupp. Passar alla, inga krav på förkunskaper.  Yinyoga är en meditativ och avstressande form av yoga där vi tänjer ut bindväven i kroppens olika delar genom att yogapositionerna hålls i upp till 3 minuter.

Kontakt: 070- 601 19 89

Johan Simu - på väg att bli certifierad fasciaspecialist

Johan ger fascia behandlingar vilket är en skonsam och effektiv metod där man med hjälp av en vibrerande apparat förbättrar mobilitet, får kroppen att slappna av och ökar flödet genom hela kroppen. Han utför även manuella behandlingar, analyserar hållning och kan bistå med träningsprogram och kostråd
Kontakt: 073 - 142 14 60                    

Britta-Lisa Göransson – Diplomerad konstterapeut.

Britta-Lisa erbjuder Hälsomålning - måla för att må bra. Hon vägleder målningsövningar som ger en trygg utgångspunkt och som blir unika uttryck för var och en!

Hälsomålning ger både glädje och kan bli ett redskap för inre utveckling.

Välkommen till målning i gemenskap!
Kontakt: 076-106 20 42, brittalisa.goransson@gmail.com

Lina Svenzén - barnmorska, sjuksköterska, Rosenterapeut, Gravidmassör, Aktiv baby instruktör mm.

Lina erbjuder en mix av gravidmassage, rörelseövningar och Rebozo för gravida.

Lina har levt en stor del av sitt liv i Latinamerika, där hon inspirerats av traditionell barnmorskekonst och arbetat med hemförlossningar. Lina arbetar  på mödravården i Nyköping.
Kontakt: 072 287 92 42

linasvenzen@gmail.com 

Amanda Björkeng Betzholtz - Fysioterapeut och yogainstruktör.

Amanda leder dig i rörelsesmart mjukyoga. Hon  brinner för att guida människor mot ett nyfiket utforskande av rörelse för att finna rörelseglädje och en känsla av att få tillgång till hela sin kropp. Rörelse är till för alla kroppar!

Kontakt: 070-781 22 08
rorelsesmart@gmail.com
rorelsesmart.se