Välmående i vardagen -

det som är viktigt för oss, vill vi dela med Dig!

Behandlingar på SannYoga.

 Vi är alla olika och har olika behov ...

...  men ett är säkert - Du behöver ta hand om Dig! Hos oss kan du välja på flera olika behandlingsformer och du kan kombinera dem med sköna, ibland utmanade kurser. Vi vill bli din oas för återhämtning!    

Johan - Fascia behandling

Johan erbjuder Fascia behandling som är en skonsam och effektiv metod där man med hjälp av en vibrerande apparat förbättrar mobilitet, får kroppen att slappna av och ökar flödet genom hela kroppen. Klicka här för mer info.

Lina - Gravidmassage

Lina blandar tekniker från Gravidmassage, Rosenmetoden och Aktiv baby. Behandlingen kan lindra förlossningsbesvär, stress, förvärkar och ryggont, samt hjälpa barnet att hitta rätt position inför förlossningen. Klicka här för mer info.

Susann - Yogamassage, Ayurvedisk helkroppsmassage och Dynamisk korrigering.

Susann erbjuder Yogamassage som är en djupgående oljemassage som i kombination med assisterande stretch ökar du din rörlighet och sträcker ut stel och kort muskulatur.  Klicka här för mer info.

Ayurvedisk helkroppsmassage är en lugn, djupgående helkroppsmassage med sesamolja. Den är ett skönt avslappnande komplement till Yogamassagen. Klicka här för mer info.

Du kan betala m Epassi! 

Sök på Sannyoga i Epassi appen.