Välmående i vardagen -

det som är viktigt för oss, vill vi dela med Dig!

Behandlingar på SannYoga.

Vi är alla olika och har olika behov, men ett är säkert - Du behöver ta hand om Dig!  Hos oss kan du välja på flera olika behandlingsformer och du kan kombinera dem med sköna, ibland utmanade kurser. Vi vill bli din oas för återhämtning!Klicka på bilderna nedan och läs mer om varje behandling.

Malin – Holografisk Kinesiolog 

Under en HKT behandlingen läser Malin av ditt nervsystem genom muskeltester. Kroppens responsen visar vad som stör nervsystemet och kroppens normala funktioner. Behandlingen skräddarsys efter din kropps behov.

Johan - Fascia behandling 

Johan erbjuder Fascia behandling som är en skonsam och effektiv metod där man med hjälp av en vibrerande apparat förbättrar mobilitet, får kroppen att slappna av och ökar flödet genom hela kroppen.

Lina - Gravidmassage

Lina blandar tekniker från Gravidmassage, Rosenmetoden och Aktiv baby. Behandlingen kan lindra förlossningsbesvär, stress, förvärkar och ryggont, samt hjälpa barnet att hitta rätt position inför förlossningen.

Susann - Yogamassage och Dynamisk korrigering

Susann erbjuder Yogamassage som är en  djupgående oljemassage som bidrar till en större cirkulation och energiflöde. Den stretcha ut kort bindväv som påverkar din hållning och skapar muskelvärk.   
Dynamisk Korrigering är en varsam behandlingsmetod med syfte att återskapa kroppens balans genom att korrigera och släppa på blockeringar i ryggraden och nervsystemet.